Steenweg op Antwerpen 106
2300 Turnhout

+32 (0)14 45 12 45
savoury@skynet.be

RESERVEREN
Savoury_Logo2022_rgb_Icon.png
Steenweg op Antwerpen 106 2300 Turnhout
+32 (0)14 45 12 45 savoury@skynet.be
Collectieve sluitingsperiodes: 31 oktober tot 6 november & 1 januari tot 8 januari.

DELICATESSEN

Trakteer uzelf of een ander met onze huisgemaakte specialiteiten en delicatessen uit de keuken van Savoury. Ons assortiment wijzigt continue en is geïnspireerd op de smaken van het seizoen. Zo blijft het altijd een verrassing waar u mee thuis komt.
De smaak van het seizoen.

Restaurant

Beleef de specialiteiten van onze chef Kris Lauryssen en zijn team tijdens een lunch of diner in ons restaurant. Ieder jaargetijde gaat Kris op zoek naar nieuwe seizoensgebonden ingrediënten die uw zintuigen ongetwijfeld prikkelen. Geniet van onze verfijnde gerechten in combinatie met bijpassende wijnen.

Boulangerie

In de vroege ochtend als de Kempen ontwaakt, hangt bij Savoury al een heerlijke geur van vers gebakken producten. Natuurlijke ingrediënten worden met passie verwerkt in een afwisselend assortiment dat niet alleen uit brood bestaat. Denk ook aan kleine pizza, quiche of heerlijke taartjes.

Ons verhaal

‘Verse en seizoensgebonden producten sieren het assortiment van Savoury. We houden van variatie en gaan ieder jaargetijde op ontdekkingstocht om nieuwe zintuigen te prikkelen. Dat geeft u een goed excuus om telkens weer te stoppen bij onze delicatessenwinkel, boulangerie of voor een uitgebreide lunch in het restaurant.’
Prikkel uw zintuigen, ieder seizoen!
savory
OPENINGSUREN

31 oktober tot 6 november & 1 januari tot 8 januari.

ADRES