Menu


Onze menu's zijn per tafel te nemen. Bij eventuele afwijkingen dienen wij voor sommige ingrediënten een supplement aan te rekenen.

A la carte

Voorgerechten

Franse Sint-Jacobsvruchten, soepje van bosboleten, varkenspoot, parelcouscous, truffel
28 Eur

Gebakken ganzenlever, gekarameliseerd witloof, beuling, vijgen en kweepeer
28 Eur

Zeebrugse garnalen en Noordzeekrab, kikkererwten, groene kruiden, quinoa
27 Eur

6 Zeeuwse platte oesters (5/0) natuur, gegratineerd met spinazie en prei of gemarineerd met sjalot en rode wijnazijn
27 Eur

“Royal Belgian Caviar” afkomstig uit Turnhout, geserveerd met blini's en zure room, komkommer, radijs “Oscietra”
10 gr: 35€
30 gr: 95€
50 gr: 145€
Eur

Hoofdgerechten

Kabeljauw van de plancha, gemarineerde venkel, waterkers, peterseliewortel
34 Eur

Grietfilet, korst van hazelnoot en kastanjes, schorseneren, andijvi
37 Eur

Kreeft uit de schaal, Thaise rode curry, cocosmelk, citroengras, spring rolls met gewokte groenten
56 Eur

Roodpoot patrijs in wijnblad gebraden, “choucroute” flan van pied de mouton en girollen, knolselder
34 Eur

Kempische hazenrug”Arlequin” dauphine aardappel, Jona gold, veenbessen, witloof (2 pers.)
38 p/p Eur

Dessert

Macaron, lychee en vanille, structuren van framboos
12

Frisse crumble van mango en passievrucht, sorbet van rode vruchten
12

Moelleux “Valrhona 80%” perzik, gebrande hazelnoot
13

Biscuit en crémeux van citroen, Hoogstraatse aardbeien, champagne sorbet
12

Dame blanche : à la minute gedraaid vanilleijs, verse room, warme chocoladesaus
12

Artisanale hoevekaasjes van onze kaaswagen
14

 

Daar wij uitsluitend met dagverse ingrediënten werken,kan het gebeuren dat sommige producten niet meer voorradig zijn. Savoury noch de webmaster zijn verantwoordelijk voor eventuele fouten in het menu op de website. Dank u voor uw begrip